2013/02/18

Wedding Cake

Jag har vänta länge för att kunna göra detta tårta...I november, alltså i fjol, berättade min vän att hon skulle gifta sig i februari 2013, fattar ni...hela 6 månader att vänta..jag dör....
Hon frågade då....skulle du kunna göra tårtan?....men, det där var ju en dum fråga....jag hade så klart räknad med att göra tårtan svarade jag.

När bröllopsdagen närmade sig, började jag med alla dekorationer och i lördags var det äntligen dags för bröllopet och festen, vilken förresten var den bästa jag har varit med.

Här kommer några bilder på tårtan.










Vanilj tårtbotnar
Fylld med Dulce de Leche mousse / Jordgubbsmousse och ett lager jordgubbskompott.
Alla dekorationer är gjorda av flower paste.

2013/02/10

Military "Buttcake"

Imorgon fyller min man år men vi har redan firat honom, så klart presenterna får han inte öppna först imorgon..jajajaja.

På ett tidigare inlägg visade jag er en rumptårta jag gjorde, han tyckte den var så roligt och häftigt, så, han önskade sig en likadant, vad annars....









2013/02/06

Iphone cake

Min son som fyllde 6 år ville ha en Iphone som födelsedagspresent...och nu när vi äntligen firade honom fick han som han ville.







2013/02/05

LV tårta

Det här tårtan har varit det svåraste jag har hittills gjort, det tog många timmar att fixa alla detaljer men till slut blev jag jätte nöjd med den.
Jag fick en bild som fanns på nätet (Favim.com)
Tjejen som fyllde år ville att den skulle se ut så lik som på bilden och det var den svåraste delen av allt.

Fylld med vanilj och jordgubbsmousse.
Täckt med sugarpaste
Alla dekorationer är också gjorda av sp.









2013/02/04

Monster High cake

Det är alltid roligt och lärorik att skapa och designa en tårta, den här gången var dags för Monster High dockan att dyka upp på bloggen.

Min kära väns dotter fyllde år förra veckan, ju med att hon är en Monster High fan...en monster high tårta var det självklara valet.
Jag valde ju att skapa en docktårta då.


Själva dockan är en riktigt docka.

Överdelen av känningen är gjord av sugarpaste

Underdelen är tårtan.

En väska kan absolut inte fattas och speciellt inte när den är så söt.


Butt Cake

En vågad tårta till en vågad tjej....tror jag iaf.

Tjejens kompisarna ville överraska  henne med en annorlunda tårta...så de hittade en på nätet och frågade mig om jag kunde göra en liknande...

Här är resultatet, tyckte den blev fint.